facebook tracking

Vi är här..

Hej kära kandidater och andra som också kanske är på besök hos oss.

Som jag ha skrivit om tidigare så vill vi i nuläget rusta oss inför livet efter covid-19, precis som jag tror och hoppas att vi alla försöker göra. 
Det finns många sätt att reagera på när livet så drastiskt förändras och vi gör det på olika sätt och kanske också i olika faser.
Vi träffar idag många kandidater och uppdragsgivare som kämpar, sörjer, har hopp, har tappat hoppet och då vill vi bara säga: vi fattar, men vi är fortfarande här: Och vi vet att det kommer en förändring.

Jobben kommer tillbaka, vi kommer att röra oss ute mer socialt och livet kommer att så sakteliga kännas mer normalt igen. Det kanske inte kommer ser exakt ut som innan, det är mycket som ska hämtas igen och vi har nog förändrats lite i vårt beteende också. Men vi är fortfarande människor, och vi vill äta, resa, umgås och vara där för varandra.

Så sök till våra allmänna annonser så står vi tillsammans redo för när det börjar "skrikas" efter folk igen. Ett uttryck vi använde dagligen fram tills för någon månad sedan när vi pratade om vår bransch - besöksindustrin.

Allt gott och stay safe,

Åsa

 

Aktuella tjänster

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Sasongspersonal.se?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@Sasongspersonal.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor