facebook tracking

Veckans rekryteringar

Hej! Åsa här.:) Jag kommer att veckovis börja blogga lite om våra uppdrag och kandidater. Vi känner att det är tid för det helt enkelt.
Så here we go: första inlägget.

Den här veckan så dansar kontorsråttorna på bordet då "katten" - vår VD Tina, är på resande fot. Vi passar på att jobba fokuserat och nosa upp lämpliga kandidater att skicka till London. Vi har fått ett väldigt kul och utmanande uppdrag nämligen att hitta bagare och konditorer till ett svenskägt bageri i London. Eftersom det var ett tag sedan vi rekryterade till bageri så hittar vi nya, kreativa vägar att nå kandidater. Kul!

Till samma ägare har vi även ett butikchefsposition till två butiker i Stockholm. Där har vi redan fått ett par strålande ansökningar och är mitt uppe i intervjuer och referenstagningar. 

Senare i veckan är det dags att göra annonser för lite nya tjänster som kommit in, bla kock, servis och restaurangchef i fjällen. Säger inte var ännu - som vanligt när vi annonserar.
Vi väljer att avslöja uppdragsgivare när man som kandidat kommit en bit in i processen. 

Så håll utkik! Eller sök redan nu på våra generella annonser som ligger ute för servis, kock och restaurangchef vinter 19/20.

Må väl!

//Åsa

 

 

Jobbar du redan på Sasongspersonal.se?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@Sasongspersonal.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor