facebook tracking

Hej på er, Linnéa här!

Det är väl på sin plats att jag gör mitt första inlägg här i bloggen, så jag inte är helt främmande för er. 1 augusti satte jag min fot här hos Sasongspersonal.se!

26 år, bor på Kungsholmen och varvar häng med familj/vänner, med träning och stallet. Jag har en gott&blandat-påse med erfarenheter från bl.a. event, skönhetssalong, makeup, kundservice och reception. 

Nu satsar jag helhjärtat på min roll som rekryteringsassistent med allt spännande som det innebär!

Ingen dag här är den andra lik och det i kombination med ett underbart team, gör att jag känner att detta är helt rätt jobb för mig! Ena dagen är vi på möten för att boka in gäster till Besökspodden (t.ex. världens bästa konditor + världens godaste fika som det bjöds på). Andra dagen är vi ute på plåtning för pressreleaser i en senapsgul Jeep (där Tina nästan blir instängd i en biltvätt...) 

Det var kort om mig! Jag är faktiskt en gammal bloggare från tonårstiden, så ni kan räkna med att jag dyker upp i det här forumet titt som tätt. 

Ha det bäst!

/Linnéa 

Jobbar du redan på Sasongspersonal.se?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@Sasongspersonal.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor